Gebakken steen

De gebakken straatstenen worden vaak gekozen vanwege hun uiterlijk. Zeker bij de oudere stijl huizen past vaak een authentieke gebakken bestrating. De authentieke gebakken klinkers zijn getrommeld voor een nostalgische uitstraling. Met de ongetrommelde klinkers wordt een meer strakker resultaat bereikt.

Een gebakken steen is ook weer door en door gekleurd zodat deze ook zijn kleur zal behouden naar mate deze ouder wordt. Doordat de stenen in de meeste gevallen niet helemaal recht en maatvast zijn krijgt de bestrating een robuuste uitstraling. Ook kan er nog gekozen worden voor een bezande of een onbezande klinker. De onbezande klinker heeft dan een gladder oppervlak en ziet dus wat moderner uit.

Kortom er is keus genoeg om een passende klinker te vinden die aan uw wensen zal voldoen. Voor informatie en advies bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Bekijk hier de voorbeeldfoto's

Uw gazon

Wat is er nou mooier dan een straks aangelegd gazon in uw tuin. Of het nou om graszoden gaat of een ingezaaid gazon, een goed groeiende en groene grasmat brengt veel kleur in de tuin.

En wat dacht u van kunstgras? Tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden.

Bekijk hier de mogelijkheden.

  Gazon inzaaien

  Graszoden

  Kunstgras

 

Uw bestrating

De basis van iedere bestrating is het grondwerk. Elke steen waarvoor gekozen wordt vraagt zijn eigen verwerking. Zo kan een betonsteen gewoon op een zandbed komen te liggen. Natuursteen leggen we altijd in vloerenspecie. Op maat maken van de passtenen kan door knippen of zagen. Keuze genoeg.
Laat u goed informeren.

  Een goede basis

  Natuursteen

  Betonsteen

  Gebakken steen

  Keramiek

Vijvers

Water in de tuin gaat nooit vervelen. Je raakt er niet op uitgekeken. Een mooi waterspel met een ornament of juist een vijver met prachtige vissen en/of planten. Er is altijd leven in de tuin. Voor u is het belangrijk om de keuze te maken wat voor waterspel of vijver het moet worden. Van daar uit zullen we u een passend idee aan de hand kunnen doen.

Informeer naar de mogelijkheden.

  Tuinvijvers

  Zwemvijvers

  Waterpartijen

  Onze specialiteit: Koi-vijvers