Graszoden

Het aanleggen van graszoden is een secuur werkje. Ook hier geldt dat een goede voorbereiding het halve werk is.

Voordat er graszoden gelegd gaan worden dient de grond goed bemest te worden. Daarna zullen wij de grond frezen zodat deze zich goed laat bewerken. Vervolgens kunnen we de ondergrond egaliseren en aanlopen/walsen. Als alles geëgaliseerd is kunnen de graszoden worden gelegd.

Het voordeel van graszoden is dat het gelijk groen is en u kunt er na twee weken al over lopen. Ook heeft het nieuwe gazon geen last van onkruid omdat de grond meteen dicht wordt gelegd met graszoden. Het is erg belangrijk dat de nieuwe graszoden voldoende worden beregend. Indien de graszoden uitdrogen, gaan ze krimpen. Eenmaal gekrompen zullen ze niet meer uitzetten. Uw nieuwe grasmat vertoont dan overal kieren tussen de zoden en het duurt lang voordat deze dichtgroeien.

Kortom laat uw gazon door een vakman aanleggen en voorkom problemen. Bij Trendhoveniers bent u hiervoor aan het juiste adres.

Uw gazon

Wat is er nou mooier dan een straks aangelegd gazon in uw tuin. Of het nou om graszoden gaat of een ingezaaid gazon, een goed groeiende en groene grasmat brengt veel kleur in de tuin.

En wat dacht u van kunstgras? Tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden.

Bekijk hier de mogelijkheden.

  Gazon inzaaien

  Graszoden

  Kunstgras

 

Uw bestrating

De basis van iedere bestrating is het grondwerk. Elke steen waarvoor gekozen wordt vraagt zijn eigen verwerking. Zo kan een betonsteen gewoon op een zandbed komen te liggen. Natuursteen leggen we altijd in vloerenspecie. Op maat maken van de passtenen kan door knippen of zagen. Keuze genoeg.
Laat u goed informeren.

  Een goede basis

  Natuursteen

  Betonsteen

  Gebakken steen

  Keramiek

Vijvers

Water in de tuin gaat nooit vervelen. Je raakt er niet op uitgekeken. Een mooi waterspel met een ornament of juist een vijver met prachtige vissen en/of planten. Er is altijd leven in de tuin. Voor u is het belangrijk om de keuze te maken wat voor waterspel of vijver het moet worden. Van daar uit zullen we u een passend idee aan de hand kunnen doen.

Informeer naar de mogelijkheden.

  Tuinvijvers

  Zwemvijvers

  Waterpartijen

  Onze specialiteit: Koi-vijvers